• 0222 316066
  • Wij zijn weer dagelijks geopend van 11:00-20:00.

    .
Slide 1
Ambachtelijk
Texels
Roomijs
Image is not available
Slide 1
Ambachtelijk
Texels
Roomijs
Image is not available

Assortiment

Ruim assortiment

De basis van ons ijs is de melk van onze eigen koeien. Die geven het ijs zijn eigen unieke, volle en romige smaak. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten en Texelse producten zoals Texelse Advocaat en dagverse aardbeien van de Reuze Aardbei. Wat dacht je van Strawberry Cheesecake? Witte Chocolade met Framboos? Of onze topper, de Aardbeien Knoert? In totaal zijn er altijd wel zestien smaken in onze schepvitrine en het assortiment wisselt regelmatig. Mocht het smaken naar meer: wij hebben 0.5 liter verpakkingen klaar staan in verschillende smaken zodat u thuis ook kunt genieten van het ijs van Labora.

Sorbetijs

Op basis vers fruit maken we sorbetijs, geschikt voor mensen die geen zuivel mogen. We hebben verschillende wisselende smaken sorbetijs in onze vitrine, waaronder met citroen en Texelse aardbeien.

Soja-ijs

Voor mensen met een lactose-intolerantie maken wij sojamelkijs gezoet met stevia. Er zijn altijd verschillende smaken in kleine bekertjes beschikbaar.

Allergenen

Al ons ambachtelijk room- en sorbetijs bereiden wij zelf in onze ijskeuken. De verse rauwe melk van onze eigen koeien wordt gepasteuriseerd voor verdere verwerking. Door de ambachtelijke productiewijze is kruisbesmetting van allergenen nooit voor honderd procent uit te sluiten. Achter de balie hebben wij een samengestelde lijst, gebaseerd op de declaraties van onze leveranciers en uitgebreide ervaringen in de praktijk. Vraag bij ernstige overgevoeligheid altijd om persoonlijk advies. In goed overleg kunnen we samen de juiste keuze maken.

Ons adres

Hollandseweg 2,
1795 LE De Cocksdorp, Texel

Tel: 0222 316066

E-mail:

Hoe vindt u ons?

  • Vanaf de boot gaat u richting Den Burg.
  • Na ca. 7 km neemt u zijweg 10 richting De Cocksdorp.
  • Na ca. 12 km neemt u afslag 32, Hollandseweg.
  • Na ongeveer 250 meter vindt u ons direct rechts.

Openingstijden

Wij zijn weer dagelijks geopend van 11:00-20:00.

.

Parkeerplaats

IJsboerderij Labora is makkelijk bereikbaar met een fiets en de auto. Vrij parkeren op onze parkeerplaats. Welkom op Labora en veel plezier!

Onze specialiteiten

LiselotteSchooLaboraAugustus2015-14
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-14
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-25---kopie
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-26---kopie
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-30
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-27---kopie
LiselotteSchooLaboraJuli15Deel1-68
LiselotteSchooLabora-AugustusDeel220156